Flot sejr, men hårdt arbejde venter.


Flot sejr, men hårdt arbejde venter forude.

TM Tønder vandt en flot sejr på 30-23 over HEI, men der venter stadig hårdt arbejde forude. 1.halvleg var en fryd for øjet, da holdet gik fra 3-4 til 10-4 og videre til 17-8. Der blev kæmpet i forsvaret, man kastede sig over returboldene og tog fusen på modstanderne ved flere lejligheder. Holdet var ganske enkelt ovenpå og bedre i alle spillets faser.

Efter pausen blev det mere lige. TM Tønder syntes i kontrol selvom HEI kom på 24-20. Alexander Hansen, Felix Kasch og Benjamin Holm scorede mål på vigtige tidspunkter og med 5 mål i træk til 29-20 blev lyset slukket for HEI. Nu gælder det om for TMT at holde hovedet koldt og vinde de næste kampe.

I efteråret slog vi ligeledes HEI, den gang med 16-26 og søndagen efter tabte vi så sensationelt hjemme mod Roskilde. Det MÅ simpelthen ikke gentage sig denne gang. TM Tønder SKAL spille lige så koncentreret som tirsdag aften på søndag i Roskilde, den kamp er SÅ vigtig og derfor kommer flere end 20 Red Supportere til Roskilde og bakker op.

TMT Red Support har sammensat en kulturel tur til Roskilde, så alt ikke kommer til at dreje sig om håndbold. Vi tager fra Tønder i en stor bus klokken 9.15. Når vi ankommer til Roskilde tager vi i museum Ragnarock (museet for rock, pop og ungdomskultur) hvor der er en særudstilling om Gasolin. Museet ligger på gaden Rabalderstræde, så det hænger jo fint sammen.

Herefter drejer alt sig om håndbold når vi indtager Roskildehallen og gerne skulle styre lydkulissen der, så vi kan hjælpe TMT til to livsnødvendige point. Roskilde har blot 4 point, men har dog spillet en række tætte kampe, dog oftest på udebane. De har fået deres stjerne Rasmus Hansen tilbage i topform efter en lang skade, så TM Tønder skal absolut finde niveauet fra i tirsdags hvis pointene skal med til sønderjylland. Vi må ikke fejle, det er livsvigtige point vi spiller om.

Du kan stadig nå at tilmelde dig hos Allan på tlf. 51 29 33 50. Hele turen incl. entre i Ragnarock og i hallen koster 195 kroner for medlemmer af TMT Red Support. Ønsker man ikke at tage med på Ragnarock slipper man med 140 kroner.