Defensiv topklasse


TM Tønders defensiv bliver stærkere og stærkere.

Af Kim Møller, Foto: Torben Lund.

TMT Red Support startede allerede dagen klokken 12.00 med at være med til at spinne penge ind til TM Tønder håndbold. Vi kunne overføre 5577 kroner til TMT efter arrangementet og det var langtfra det største beløb, men et ganske fint beløb fra en fanklub og nogle at deres medlemmer.

Klokken 14 stod den på håndbold i hallen og det var en kamp mod rækkens næstbedste forsvar. Og HØJ var bestemt stærke i deres forsvarspil, det må man sige. TM Tønder stod dog ikke tilbage når der skulle forsvares og overgik HØJ i stærkt forsvarspil. Derfor var starten særdeles målfattig. Simon Egtved der egentlig startede godt blev skudt lidt i sænk og Christian Trans tog over, og det gjorde han særdeles godt og 5-8 blev til pauseresultatet 13-9.

Offensivt var Casper Madsen den helt store åbenbaring. Han gik forrest og tog de tæsk der kom, var målfarlig og havde næstsidste hånd på mange mål, en virkelig flot kamp af den unge knægt fra Møgeltønder. Med en anden halvleg i kontrol kunne TM Tønder sætte to point på kontoen efter en flot sejr på 27-21.

I ugen op til kampen havde Jimmi Elmgaard, Red Support og Jimmi's fans fra HK Ultras fået arrangeret at 17 mand fra Fredericia kunne stå sammen med Red Support på tribunen. Jimmi fik derfor særligt meget opbakning og det tog han til sig og spillede sæsonens bedste kamp i begge ender af banen. Han endte med at blive topscorer med 5 flotte mål, heriblandt selvfølgelig en enkelt skruebold.

Efter kampen mødtes Jimmi og fansene fra Fredericia der havde lidt godt vin med til ham, ligesom de havde en kasse Cola og en kasse øl med til Red Support, der dermed giver en omgang eller to i bussen der skal til Odense på lørdag. En stor tak til de søde og rare mennesker fra Fredericia. Det var en dejlig oplevelse at have jer på besøg, både for Jimmi og for os.