Partybussen var i Odense


Partybussen var i Odense.

Af Kim Møller, Foto: Torben Lund

TMT Red Support er altid hvor TMT spiller og lørdag aften i Odense var ingen undtagelse. Normalt er der ikke så meget gang i omsætningen af Øl/vand, men denne gang havde vi en kasse gratis øl og en kasse gratis cola med, som vi havde fået af Jimmi Elmgaards fans fra HK ultras. Desuden havde Odenses netop afgåede sportchef og tidligere TMT træner sponsoreret en kasse øl. Vi siger tusind tak til begge parter.

Det var derfor i festhumør vi kunne drage mod Odense i stor bus med toilet og alles drum und dran. Bussen var fyldt op med 25 supportere og der var opsamling undervejs, TMT har jo fans allevegne. Undervejs blev der tippet på slutresultatet og man skal ramme det præcise resultat for at vinde. Præmiesummen nåede op på 595 kroner.

Vel ankommet i hallen og vi var ikke de eneste der holdt med TMT. Over 50 TMT fans var at finde i hallen og TMT Red supports nye trommer skulle hurtigt vise sig at være rigtig fine. Fem kæmpe trommer på størelse med olietønder satte et stort præg på lydniveauet i hallen og opilnede også Odenses tilskuere, således at stemningen i den store hal var rigtig fin.

Det blev en dramatisk kamp hvor holdene skiftevis var i teten. Odense kunne gå til pause med en 16-14 føring, men efter pausen steppede forsvaret en tak op og fik lukket ned for Odense. Langsomt fik TMT styr på kampen og sejrede 31-27, såmænd ganske fortjent, omend Odense spillede en flot kamp. Lasse Nikolajsen spillede en fremragende kamp i begge ender og skal nogen fremhæves må det være ham. Stor ros skal lyde til både Lasse og Jeppe der stadig giver sig 100% selvom de ikke skal være her i næste sæson, det er dejligt at se.

Ud i bussen og hjem igen og sandelig om ikke Andreas Schütt havde ramt resultatet og han løb dermed med de 595 kroner. Fluks gav han en omgang og det samme gjorde TMT Red Support. Kim Leszczynski der havde banket løs på en af de nye trommer fulgte op og gav ligeledes en omgang, så der var fest i bussen på vej hjem fra en fed fed sejr i Odense.

På lørdag går turen til Frederiksberg, der er to pladser tilbage i den bus der kører direkte hjem efter kampen.