TMT Red Support drager til Frederiksberg i to fyldte busser


TMT Red Support drager til Frederiksberg i to fyldte busser

TM Tønder er begyndt at spille rigtigt godt og det kan mærkes når vi arrangerer udekampeture. Denne gang går turen til Frederiksberg i to minibusser og de er begge stopfyldte, så vi må hænge de røde lamper ud og stopper for tilmelding.

Den første bus med Allan bag rattet drager afsted længe før solen står op. Deltagerne af denne bus tager en tur ind i indre København inden kampen. Efter kampen overnatter de på vandrehjem og tager en dag i København. Den anden bus med Kim bag rattet kører klokken 9.30, tager direkte i Frederiksberghallen, bakker holdet op og kører hjem igen.

FIF er et hold der netop har vundet hele 34-24 ude mod Odder. De er dermed kun to point fra at komme op på den rigtige side af den nederste nedrykningstreg. De vil gøre alt for at slå TMT, komme med ild i øjnene, stå sammen som hold og løbe på alt. TM Tønder skal derfor fortsætte med at spille med den vildskab der har kendetegnet holdet siden jul. Går vi ikke på banen med samme ild i øjnene og stor respekt for modstanderne, så kan det blive rigtigt svært.

TMT Red Support vil dog gøre alt for at piske en stemning op i hallen og hele tiden fyre op under drengene, for med en sejr vil vi være seks point foran med seks kampe igen. Vi har bedre håndboldspillere end FIF og nu skal vi bare vise at vi også er et bedre hold.

Ses vi i Frederiksberg på lørdag klokken 14.30?