God tur til København


TMT Red Support havde en god tur til København.

Af Kim Møller, Foto: Torben Lund

TMT Red Support havde arrangeret to forskellige ture til udekampen mod FIF. Bus 1 trodsede vejret der var meldt ud og kørte tidligt lørdag til København indre by. Her tog de på et par timers strøgtur, inden turen gik videre til Frederiksberghallen. Bus 2 kørte lidt senere og kørte direkte til Frederiksberg.

Kampen mod FIF blev en rodet affære der var ret lige i det første kvarter, inden TMT fik overtaget og kunne gå til pause med en 16-13 føring. Efter pausen blev det 20-15, men så tog FIF's keeper lige fat og så går det hurtigt med et løbe hold som FIF. 21-20 nåede de op på inden TM Tønders rutinerede folk tog over og med 10 minutter igen stod der 26-22 til os. Den føring blev holdt hjem og TMT vandt 29-25. Det resultat glædede både Hanne og Kim der havde tippet netop dette og de kunne dele præmien på lidt over 200 kroner.

Hjemturen i bus 2 gik rigtigt fint som altid. der blev holdt en stor spisepause og et par toiletpauser og vi var hjemme kl. 20.30. Bus 1 blev i København hvor de skulle overnatte på vandrehjem. På vandrehjemmet hvor vi boede på 12.sal og havde en flot udsigt var der comedyshow om aftenen, hvor 4-5 unge underholdt os. Aftensmaden bestod af Pizza. Søndagen gik desværre ikke helt som håbet på grund af den kraftige storm over Danmark. Et planlagt besøg på Christiania og en tur omkring Amalienborg blev aflyst og vi tog tidligt hjem. I Odense tog vi i IKEA og fik noget at spise, samt en tur rundt i butikken, inden vi vendte næsen hjem mod Tønder.

Nu glæder vi os til søndag når Otterup gæster Tønderhal 2.