TMT er et fedt hold at bakke op

Hold kæft det er fedt at være formand for en flok tåber der kan finde på at bruge en hel søndag på at tage til Lolland for at se TMT tage 2 points med hjem til Tønder YEAH JUBI YEAH skrev Esben på facebook kort efter sejren i Maribo.

Ja det er fantastisk ovenud lækkert, fremragende og ja, bare fucking fedt, fordi vi har et hold unge drenge løbende rundt inde på banen, der bare kæmper til sidste mand ligger ned, bare bliver ved og ved, også i modgang og det er virkelig fedt at se på og det tænder også op under Red Support. Se bare i Maribo, hvor Birgit og Ingemarie stod og hamrede løs på de store trommer så det var en hel fornøjelse at høre på. Det er f...... opbakning, og det sker fordi vi har så lækkert et hold.

Det var ellers ikke godt nyt hjemmefra, da vi hørte at Stoklund og Jimmi ikke var med, men så var det bare andre der trådte i karakter. Emil tellerup og rune Schrøder var outstanding, ingen tvivl om det, men vi må ikke glemme det arbejde vore to fløje leverede. Storm og Mathias var fremragende i den her kamp, også selv om de ikke scorede så mange mål.

Storm var her der og alle vegne i begge ender af banen, og var en kilde til uro i TSØ spillet. Hans bedste kamp for TMT. En episode jeg sent vil glemme er da Kristian Klitgaard i fri position fra fløjen skal afslutte, der kommer Oliver flyvende ind i feltet, fra backpladsen. Hængende i luften langt inde i feltet får han fremprovokeret en angrebsfejl.

Desuden så vi flere tilfælde hvor TSØ lige skulle samle en bold op, så kom en TMT mand lige flyvende gennem luften, kastede sig over bolden og fik den. Her så man forskellen på unge sultne spillere, contra lidt ældre, men mætte spillere.

Havde TMT Red Support en god tur hjem. Ja det kan i denuntenlynme tro de havde, og i dag betaler vi prisen via trætte gamle kroppe, men det er det hele værd. TMT I FOR FEDE - SAMMEN ER VI STÆRKE.

p.s. Der var masser af andre gode præstationer. Hele bænken leverede når de kom på banen.