Flot kulisse da TMT uddelte smæk til HØJ

1100 tilskuere skabte en flot kulisse, der vækker minder om de store kampe mod bl.a. SønderjyskE.

TM Tønders spillere leverede så også varen over for de mange fremmødte, og især i det midterste kvarter af 1.halvleg, som blev vundet 10-0, var stemningen på bristepunktet og taget var ved at lette.

Også i de øvrige 45 minutter var stemningen fantastisk, men 1.halvleg var speciel, den nok bedste halvleg et TMT hold har spillet nogensinde, og de har ellers spillet mange.

En flok syrere var blevet inviteret til kamp og de så ud til at nyde oplevelsen, og mon ikke mange af dem kommer igen. TMT Red support havde en fest på balkonen og spillerne havde en fest på banen.

TM Tønder vandt 30-16, i en kamp der var afgjort efter 20 minutter. Spændning var der ikke meget af, men hvad gør det når bare vore drenge bliver ved med at kæmpe i samtlige 60 minutter. Det var vel første gang i denne sæson, at TMT var det bedste hold i alle 60 minutter.

Så må vi bare fremhæve Emil og forsvaret for spil i ligaklasse. Jimmi og Martin er fantastiske i midterforsvaret, igen. Endnu engang er der ingen der ikke leverer varen.

Til sidst, men ikke mindst, så har vi bare en dygtig træner. 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk